Over HVAC Techniek
De comfortspecialist met kennis van zaken

Klimaatbeheersing
Servicegericht en flexibel. HVAC Techniek uit Emmeloord (Flevoland) is sinds 2011 gespecialiseerd in het aanleggen, installeren en onderhouden van klimaatbeheersingssystemen en de meet- en regeltechniek ervan. Dit doen wij bijvoorbeeld in ziekenhuizen, utiliteitscomplexen, scholen en op luchthavens. Een prettig klimaat bevordert de productiviteit en het welbevinden van mensen. Ook vanuit commercieel oogpunt spelen verwarming en koeling dus een belangrijke rol. HVAC Techniek wordt geleid door Marco Smetsers en Danny Hulsman. Wij werken met een klein team van professionals op het gebied van specialistische installatietechniek: klimaatbeheersing en meet- en regeltechniek. Het werkgebied van HVAC Techniek is Noord en Midden-Nederland. De focus van ons bedrijf ligt op service, onderhoud en beheer.

Toekomstvisie
Mensen raken steeds meer gewend aan comfort. Een warm bad, een prettige temperatuur in woning en kantoor, de mogelijkheid om een ruimte te koelen, het zijn allemaal manieren waarop we comfort ervaren. Ook wordt het steeds belangrijker dat comfort energiezuinig is. Klimaatbeheersing en meet- en regeltechniek spelen hier een grote rol in en worden steeds belangrijker. Wij zijn sterk in beheer, service en onderhoud van gebouwbeheersystemen. HVAC staat voor Heating, Ventilation en Air Conditioning, oftewel verwarmen, ventileren en koelen. Het is essentieel dat er ook in de toekomst genoeg professionals zijn die deze technieken beheersen. HVAC Techniek probeert jongeren actief voor het vak te interesseren, zodat ook in de toekomst gebouwen energiezuinig en van alle gemakken voorzien kunnen blijven. Neem gerust contact met ons op.

Een prettig klimaat bevordert het comfort én de productiviteit

Bezoek

Verlengde Gildenweg 11a

8304 BK Emmeloord

   
 E-mail info@hvac-techniek.nl
 Tel  0527 261 997

HVAC-Techniek is partner van:

en service partner van:

Top <h4>hvac-techniek.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="http://www.hvac-techniek.nl//">Home</a></li> <li><a href="http://www.hvac-techniek.nl/bedrijf">Bedrijf</a></li> <li><a href="http://www.hvac-techniek.nl/wie-zijn-wij">Wie zijn wij</a></li> <li><a href="http://www.hvac-techniek.nl/partners">Partners</a></li> <li><a href="http://www.hvac-techniek.nl/vacature-meet-en-regelmonteur">Vacatures</a></li> <li><a href="http://www.hvac-techniek.nl/klimaatbeheersing">Klimaatbeheersing</a></li> <li><a href="http://www.hvac-techniek.nl/wat-doen-wij">Wat doen wij</a></li> <li><a href="http://www.hvac-techniek.nl/regeltechniek">Regeltechniek</a></li> <li><a href="http://www.hvac-techniek.nl/inspectie-nen3140-">Inspectie nen3140 </a></li> <li><a href="http://www.hvac-techniek.nl/projecten">Referentie projecten</a></li> <li><a href="http://www.hvac-techniek.nl/contact">Contact</a></li> </ul>