Meet- en regeltechniek met HVAC Techniek
Voor specialistisch regeltechnisch werk en onderhoud

Installatiebedrijven ontzorgen
HVAC Techniek uit Emmeloord (Flevoland) heeft veel installatiebedrijven, eindgebruikers en gebouweigenaren als opdrachtgever. Wij zijn gespecialiseerd in klimaatbeheersing en meet- en regeltechniek in ziekenhuizen, utiliteitsgebouwen, scholen en op vliegvelden. Nadat u als installateur een klimaatsysteem heeft geïnstalleerd, kunnen wij het beheer verzorgen. Daarmee nemen we u veel specialistisch werk uit handen. Meteen na de oplevering kunnen wij de regelinstallatie afstellen en inregelen volgens de wensen van de opdrachtgever. In de periode daarna volgt onze nazorg in de vorm van finetunen, bijvoorbeeld om tochtklachten te verhelpen. We komen regelmatig langs voor een controle en kunnen de instellingen verder optimaliseren met vakantieprogramma’s, kloktijden en gewenste temperaturen.

Merkenkennis
De klimaatinstallaties worden vanuit één systeem aangestuurd dat eenvoudig door de gebruiker te bedienen is. Dit systeem bestaat uit warmte-opwekking, koude-opwekking, kleppen, pompen en ventilatiesystemen, waarmee zowel de temperatuur als de luchtkwaliteit (o.a. CO2) te regelen zijn. HVAC Techniek is niet gebonden aan één specifiek systeem. Wij hebben kennis van diverse merken, o.a. Johnson Controls, Siemens, Priva en Webeasy. Wij zijn dealer van Webeasy en tevens Priva Service Partner. HVAC Techniek kan tevens de service en het onderhoud van klimaatsystemen verzorgen. Wanneer u bij HVAC Techniek als installatiebedrijf, eindgebruiker of vastgoedbeheerder een onderhoudsovereenkomst afsluit, verlengen wij de garantie van het regelpaneel tot 3 jaar. Neem vrijblijvend contact op.

 

HVAC Techniek ontzorgt installatiebedrijven en de gebruiker

Bezoek

Verlengde Gildenweg 11a

8304 BK Emmeloord

   
 E-mail info@hvac-techniek.nl
 Tel  0527 261 997

HVAC-Techniek is partner van:

en service partner van:

Top <h4>hvac-techniek.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="http://www.hvac-techniek.nl//">Home</a></li> <li><a href="http://www.hvac-techniek.nl/bedrijf">Bedrijf</a></li> <li><a href="http://www.hvac-techniek.nl/wie-zijn-wij">Wie zijn wij</a></li> <li><a href="http://www.hvac-techniek.nl/partners">Partners</a></li> <li><a href="http://www.hvac-techniek.nl/vacature-meet-en-regelmonteur">Vacatures</a></li> <li><a href="http://www.hvac-techniek.nl/klimaatbeheersing">Klimaatbeheersing</a></li> <li><a href="http://www.hvac-techniek.nl/wat-doen-wij">Wat doen wij</a></li> <li><a href="http://www.hvac-techniek.nl/regeltechniek">Regeltechniek</a></li> <li><a href="http://www.hvac-techniek.nl/inspectie-nen3140-">Inspectie nen3140 </a></li> <li><a href="http://www.hvac-techniek.nl/projecten">Referentie projecten</a></li> <li><a href="http://www.hvac-techniek.nl/contact">Contact</a></li> </ul>