Klimaatbeheersing draait om het beheersen van de temperatuur en lucht in een ruimte.

Klimaatbeheersing zorgt voor een optimaal klimaat in  werk en woon omgeving zowel temperatuur. Vocht, co2 en lichthoeveelheid.

Het klimaat in een gebouw is essentieel voor een comfortabel gevoel. Ook heeft het invloed op de productiviteit van uw werknemers. In ziekenhuizen draagt een prettig klimaat zelfs bij aan het herstel van patiënten. HVAC Techniek uit Emmeloord is gespecialiseerd in klimaatbeheersing en meet- en regeltechniek. HVAC staat voor Heating, Ventilation en Air Conditioning.

Energiewinst behalen
In Nederland wordt heel wat onnodige energie verbruikt, doordat de apparatuur op het gebied van verwarming en koeling niet optimaal op elkaar zijn afgestemd. HVAC Techniek is gespecialiseerd in het inregelen en afstellen van klimaatinstallaties, waardoor u veel energie kunt besparen.

Ook worden veel bedrijfsruimtes al ruim voor werktijd verwarmd en blijft de kachel branden als iedereen al lang naar huis is. Bij overwerk blijft de installatie soms het hele pand verwarmen, in plaats van uitsluitend de ruimte waar wordt gewerkt. Dat betekent dus onnodig gasverbruik. Met onder andere temperatuur- en vochtregeling helpen wij u graag om energie te besparen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Klimaatbeheersing in het kort

We leggen u graag kort uit wat klimaatbeheersing en de techniek erachter voor u kunnen betekenen.

  • Klimaatbeheersing draait om het beheersen van de temperatuur en lucht in een ruimte
  • Een goed klimaat verhoogt de productiviteit van werknemers
  • Klimaattechniek bespaart energie
  • Met HVAC Techniek bedient u alles met 1 druk op de knop