Klimaattechniek voor installatiebedrijven

Meet- en regeltechniek

Klimaattechniek en meet- en regelsystemen

U bent met uw installatiebedrijf vaak bezig met het installeren van Heating, Ventilation en Air Conditioning (HVAC) installaties. Als installateur weet u als geen ander hoe u deze systemen moet installeren.

HVAC Techniek is gespecialiseerd in klimaattechniek. Zo kunnen wij de meet- en regeltechniek achter klimaatsystemen regelen.

Wij kunnen de volgende dingen rondom de regeltechnische installatie voor u verzorgen:

  • Bekabeling
  • Montage
  • Enginering en inbedrijfstelling
  • Finetuning
  • Service en onderhoud

Samenwerken? Kennis van meerdere merken!

HVAC Techniek heeft veel installatiebedrijven als opdrachtgever. Wij zijn expert op het gebied van klimaattechniek en meet- en regelinstallaties in ziekenhuizen, utiliteitsgebouwen, scholen en vliegvelden. Hiervoor hebben wij al diverse projecten gedaan.

De klimaatinstallaties worden vanuit één systeem aangestuurd dat eenvoudig door de gebruiker te bedienen is. Dit systeem bestaat uit warmte-opwekking, koude-opwekking, kleppen, pompen en ventilatiesystemen, waarmee zowel de temperatuur als de luchtkwaliteit (o.a. CO2) te regelen zijn.

HVAC Techniek is niet gebonden aan één specifiek systeem. Wij hebben kennis van diverse merken, o.a. Johnson ControlsSiemensPriva en Webeasy.

Wij zijn dealer van Webeasy en Priva Partner. HVAC Techniek kan tevens de service en het onderhoud van klimaatsystemen verzorgen. Wanneer u bij HVAC Techniek als installatiebedrijf, eindgebruiker of vastgoedbeheerder een onderhoudsovereenkomst afsluit, bent u ontzorgt en heeft u controle over het gebruik van energie.

Klimaattechniek partners