Over HVAC Techniek

HVAC Techniek: Specialist in de klimaattechniek

HVAC Techniek is uw specialist op het gebied van klimaattechniek. Of het nou gaat om klimaatbeheersing op kantoor, meet- en regeltechniek voor installatiebedrijven of CO2-meters voor scholen. Wij kunnen met u meedenken en de techniek leveren, installeren en onderhouden. HVAC communiceert met korte lijnen en is flexibel. Dat is onze kracht!

Het bedrijf is in 2011 opgericht als een eenmanszaak door eigenaar Marco Smetsers. Na een kleine groei met een leuk aantal projecten, zijn wij verhuisd naar een eigen pand. Wij zijn gevestigd in Emmeloord, maar we bedienen klanten overal in Nederland!

Door jarenlange ervaring in de installatietechniek, in het bijzonder in de klimaatregeltechniek, zorgt HVAC Techniek voor oplossingsgerichte producten en diensten voor de installatiebranche. Wij zijn een systemintegrator en kunnen u volledig ontzorgen als het gaat om regeltechnische projecten. De complete uitvoering van projecten kunnen wij voor u realiseren. Naast complete projecten kunt u ook bij ons terecht voor deelprojecten, zoals paneelbouw en het ombouwen van regelpanelen. Nieuwsgierig naar onze projecten? Bekijk onze referentie projecten!

De passie voor techniek garandeert de nieuwste (duurzame) technieken, passend bij de ontwikkelingen en wensen op het gebied van gebouwbeheersystemen.

HVAC Klimaattechniek is gecertificeerd systeempartner van Webeasy en Priva. Ook doen wij onderhoud aan Johnson Controls en DEOS.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Klik op de onderstaande knop en neem gerust contact met ons op.