Klimaatbeheersing en meet- en regelsystemen Rijksoverheid

Klimaatbeheersing voor Rijksoverheid

Het Rijksvastgoedbedrijf beheert en onderhoudt de gebouwen van de Rijksoverheid en defensie. Denk bijvoorbeeld aan gevangenissen, paleizen, kazernes, musea, rijkskantoren en rechtbanken. Al deze gebouwen hebben verschillende functies en verschillende behoeftes als het gaat om klimaatbeheersing. Zo is in alle gebouwen de temperatuur wel belangrijk, maar speelt de luchtvochtigheid bijvoorbeeld bij musea een grote rol voor het behoud van de kunst. Daarnaast ligt bij gebouwen van de Rijksoverheid de nadruk steeds meer op duurzaamheid en energie besparen.

Met goede klimaatbeheersing en slimme meet- en regelsystemen helpt HVAC Techniek met het verduurzamen van gebouwen. Zo kunnen wij per ruimte de temperatuur, verlichting en beveiliging regelen. Dit levert een forse energiebesparing op. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u eenvoudig alle installaties in het gebouw kan beheren en besturen. Hierdoor heeft u alles onder controle.

Installatie en onderhoud regelsystemen

Wij hebben al verschillende projecten voor de Rijksoverheid gedaan, zoals het installeren en onderhouden van regelsystemen. Benieuwd wat wij nog meer voor de Rijksoverheid kunnen betekenen? Neem gerust contact op voor meer informatie.